Tuin ontwerpen

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, of wilt u uw tuin grondig aanpakken? Dan is een grondig plan erg belangrijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk kunnen wij u ook geheel bijstaan met uw eigen ontwerp.

Tuin ontwerpen: De stijl die bij u past

Wij zijn ervaren in het ontwerpen en aanleggen van verschillende stijlen tuinen en materialen. Van minimalistische, strakke tuin tot Japanse tuin met koikarpers. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor u een droomtuin te ontwerpen, geheel in uw stijl.

Het voordeel van een tuinontwerp

In een tuinontwerp wordt inzichtelijk hoe uw nieuwe tuin wordt ingedeeld. Waar komen welke materialen, bestrating, licht en type planten. Vaak bestaat dit tuinontwerp uit een bestratings- en beplantingsplan, waarin invulling wordt gegeven aan de type planten en bomen. Ook ontvangt u plant- en snoei-instructies en advies over evt. bemesting. Hiermee is alle informatie op één plek.

Ontwerp uw ideale tuin

De tuin is het verlengde van uw huis. Hier wilt u van het voorjaar tot najaar heerlijk van genieten. In nauwe samenspraak leggen we de basis van uw ideale tuin en werken wij het tuinontwerp verder uit. Met de tuinontwerpen van Tuinen van Vriend bent u gegarandeerd van uw droomtuin!

contact opnemen